Türkiye’yi Kemiren İhanet Allah İle Aldatmak

"Kur’an, “Allah ile aldatılmayın!” ihtarında bulunmasına raÄŸmen Türk halkı, dinine olan derin saygısı yüzünden Allah ile aldatılıyor.

Allah ile aldatmanın rantından en büyük terör örgütleri bile yararlanıyor. PKK’nın başı, yandaÅŸlarına ÅŸu talimatı veriyor:

”Peygamberler ÅŸehri Urfa’ya ilahiyat akademisi kurun!”.

Allah ile aldatmak; dini; çıkar, koltuk, baskı, egemenlik aracı yapan bir sanayi koludur. İşin esası bakımından ne dini vardır ne de imanı. Onun dini-imanı, Tanrısı, ibadeti hep çıkarı ve hesabıdır.

Allah ile aldatanlar dokunulmaz, eleÅŸtirilmez bir ‘tahakküm teolojisi’ oluÅŸturmuÅŸlardır. Türkiye’de bu teolojiyi egemen kılmak istiyorlar ve bunda büyük ölçüde baÅŸarılı olmuÅŸlardır. Bu bir Haçlı-İngiliz siyasetidir. Atatürk bu ÅŸeytanî siyaseti, ta 1920’de Müslüman dünyaya tanıtıyor; İngilizlerin siyasetinin ‘İslam’ı İslam’la yok etme siyaseti’ olduÄŸunu ilan ediyor. Allah ile aldatma zulmünün en ağırları kadın ve kadın hakları konusunda iÅŸlenmektedir. Türkiye’de bugün kadın, özellikle örtünme meselesinin istismarı aracılığıyla, Allah ile aldatan zümrelerin temel sömürü aracı olarak öne çıkarılmaktadır.

Türkiye’de sosyal devleti çöküÅŸün eÅŸiÄŸine getiren sebeplerin başında Allah ile aldatanların yarattığı ‘sadaka kültürü’ ve bu kültürün yarattığı ‘sömürü merhametçiliÄŸi’ gelmektedir. AKP iktidarı bu yıkıcı sebebin saltanat dönemini temsil etmektedir. Allah ile aldatanlar, iane çadırlarıyla yetinecek bir toplum özlemektedirler.

BOP’un temel hedefi, OrtadoÄŸu’da İsrail’den daha büyük devlet bırakmamaktır. YaÅŸadığımız günlerin ABD ve AB’sinde, Türkiye ile ilgili ilk hedef Türk Ordusu’nu etkisizleÅŸtirmek olarak dikkat çekiyor.

LaikliÄŸe saldırıyı emperyalizmin Haçlı kurmayları kotarıyor. Müslümanlar burada sadece taÅŸeronluk yapmaktadır.

Türkiye’yi Allah ile aldatma zehrinin panzehiri ancak İslam’ın gerçeÄŸi içinden çıkarılabilir."

Etiketler: , ,

Yorum Yazın